No us heu preguntat mai què passa durant la nit en un museu? Alguns diuen que les estàtues, els quadres i els objectes cobren vida. Us imagineu poder-hi entrar per veure-ho? El proper dissabte 20 de maig, la ciutat de Barcelona, junt amb 40 països d’arreu d’Europa, celebrarà la tretzena edició de la Nit dels Museus. Més d’una vuitantena de centres de Barcelona i dels voltants us obriran les seves portes perquè els visiteu sota la llum de la lluna.

Un any més, des de Gaudí Exhibition Center, ens sumem en aquesta artística festa nocturna amb la nostra exposició, Passejant amb Gaudí, on podreu conèixer la figura i l’obra d’Antoni Gaudí i gaudir d’una experiència de realitat virtual que us transportarà a l’interior de la Cripta de la Colònia Güell.

Des de l’interior del museu, tindreu unes vistes privilegiades de la Catedral i de la Plaça de la Seu il·luminades, mentre recorreu les sales i els passadissos que formen part de l’edifici de la Pia Almoina.

I encara més! Enguany, aquesta màgica nit us oferirà la possibilitat de participar en el sorteig d’un viatge a Londres. Així doncs, quan vingueu a visitar el museu no us oblideu d’omplir la butlleta per guanyar aquesta especial escapada.

Us recordem, també, que el 18 de maig se celebrarà el Dia internacional dels museus i que, en honor a aquesta jornada, podreu visitar el Gaudí Exhibition Center amb un descompte del 20%. Us hi esperem!

 

 

 

*Imatge: http://ajuntament.barcelona.cat

Leave a Reply