Un nou espai dedicat a la figura d’Antoni Gaudí

By 31 January, 2015Walking with Gaudí

THE GAUDÍ EXHIBITION CENTER, UN NOU ESPAI DEDICAT A LA FIGURA D’ANTONI GAUDÍ

The Gaudí Exhibition Center és un espai expositiu de 1.000 m², que presenta la seva primera exposició, Passejant amb Gaudí. Una visita imprescindible per entendre d’una manera molt amena els enigmes i misteris d’aquest arquitecte i geni.

En endinsar-s’hi, el públic descobrirà peces originals, així com maquetes i creacions digitals úniques i de gran valor, fruit de la recerca de científics internacionals. Un recorregut per l’univers Gaudí a través d’un espectacular videopròleg de 180º, un espai interactiu de realitat augmentada, audiovisuals creats expressament per a l’exposició, multimèdia, hologrames, escenografies, maquetes, documents i peces úniques, entre d’altres.

És un viatge per descobrir la seva gran capacitat creativa, el gran imaginari i les idees revolucionàries que el varen convertir en el geni universal que va ser, l’únic arquitecte del món amb set edificis declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO: Park Güell, Casa Milà, Palau Güell, Cripta de la Colònia Güell, Sagrada Família, Casa Vicens i Casa Batlló.

Passejant amb Gaudí posa en valor un dels grans arquitectes i creadors del nostre patrimoni, garantint la promoció i difusió de la vida i  l’obra de Gaudí. Això s’intenta aconseguir d’una manera amena i interactiva, gràcies a la tecnologia de The Gaudí Exhibition Center. Una exposició imperdible!

Leave a Reply