Regala Gaudí, quedaràs genial.

 

Cansat de no saber què regalar? Com n’és de difícil fer un regal a qui ho té tot!

I què et semblaria regalar un viatge al passat?
No serà necessari cap DeLorian, Tardis o màquina del temps, al nou Museu dedicat a Gaudí podràs fer un viatge al passat i acompanyar-lo perfilant els últims detalls d’una de les seves obres mestres, la Cripta de la Colònia Güell. Tot gràcies a les ulleres de realitat virtual Samsung Gear RV.

The Gaudí Exhibition Center t’ofereix descobrir els mons de Gaudí, les seves influències i una experiència de realitat virtual espectacular.

Sigues original. Regala Gaudí, quedaràs genial!

Pots escollir entre tres modalitats diferents de pack regal:

  • PACK REGAL FAMÍLIA + 1 : inclou la visita al museu per a dos adults + 1 menor de 18 anys + experiència de realitat virtual per a tota la família. Pensat per famílies que busquen passar una estona entretinguda. Preu: 35€.
  • PACK REGAL FAMÍLIA + 3: inclou visita al museu per a dos adults  +  2 o 3 menors de 18 anys + experiència de realitat virtual per a tota la família. Perfecte per gaudir d’una sorpresa en família i construir un munt de records. Preu:  45€.

Si voleu regalar un PACK A MIDA, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@gaudiexhibitioncenter.com .

 

Convida als teus estimats a una experiència inoblidable: podran gaudir d’un matí o una tarda meravellosa redescobrint l’arquitecte que va guarnir els carrers de Barcelona en una època no molt llunyana.

Leave a Reply