PASSEJANT AMB GAUDÍ, UN PROJECTE COL·LABORATIU

La inestimable col·laboració de tots els seus promotors ha estat molt important per a la creació d’aquesta exposició. La suma de tots els participants de la mostra ha estat la clau per a aconseguir fer realitat Passejant amb Gaudí. En primer lloc, Gaudí Barcelona Projects que impulsa la promoció i difusió de la vida i obra d’Antoni Gaudí, exercint la seva activitat per tot el món a través de l’organització de congressos i exposicions, i ara d’una manera encara més visible, amb la creació i desenvolupament del nou The Gaudí Exhibition Center i la seva primera exposició, Passejant amb Gaudí.

Per una altra banda, la implicació del Museu Diocesà de Barcelona, que custodia una extensa col·lecció d’obres d’art sacre i d’història de Barcelona i de Catalunya que van des de l’època romana fins als nostres dies i que ha ajudat a fer possible aquest nou projecte al voltant de la figura de Gaudí.

L’acord entre Gaudí Barcelona Projects i el Museu Diocesà de Barcelona ha permès la creació de l’únic espai dedicat a la difusió i coneixement científics d’Antoni Gaudí.

A més, el projecte ha comptat amb l’assessorament científic de The Gaudí Research Institute, que reuneix a reconeguts investigadors i estudiosos de la vida i obra de l’arquitecte. La seva tasca va des de l’estudi i anàlisi de documents i obres originals, fins a la difusió dels seus mètodes revolucionaris de treball plenament en vigor en l’actualitat.

Tot això permet dotar el nou projecte de Gaudí Barcelona Projects al Museu Diocesà de Barcelona d’obres originals de l’arquitecte i d’un acurat assessorament científic de caire internacional, posant a l’abast del públic les noves recerques sobre Gaudí que es fan al món.

Leave a Reply