Home > Blog > The Gaudí Exhibition Center > Veniu a conèixer “Gaudí entre vinyetes”

Blog

Veniu a conèixer “Gaudí entre vinyetes”

17 de July, 2017

Després d’haver format part del 35è Saló del Còmic de Barcelona, l’exposició Gaudí entre vinyetes es troba ara mateix a la sala d’exposicions temporals del Gaudí Exhibition Center. Si encara no heu tingut l’oportunitat de conèixer-la o si voleu repetir l’experiència que vau viure al Saló del Còmic, no dubteu en visitar-nos!

A través d’aquesta mostra entendreu el procés creatiu del guionista el Torres i del dibuixant Jesús Alonso Iglesias, des dels primers esbossos fins a les vinyetes finals. El recorregut us portarà a descobrir, a més a més, els diferents edificis d’Antoni Gaudí que, en aquesta història, són els protagonistes d’un thriller policíac.

Així doncs, en aquesta exposició, la intriga, el misteri el dibuix i l’arquitectura s’entrellacen de tal manera, en forma d’historieta,  que us en faran ser partícips des del començament.

foto-expo-temporal-cos-text

L’exposició durarà fins a finals de setembre i el cap de setmana del 28 al 30 de juliol se celebrarà jornada de portes obertes i, per tant, l’entrada serà gratuïta. No us la perdeu!

0 comentarios

Deja tu comentario

Tu dirección de correo nunca será compartida. Los campos marcados con * son obligatorios.

Posts relacionados

3rd October the center will remain closed

02 de October, 2017

The whole team of the Gaudí Exhibition Center wants to express our rejection and condemnation of the violence lived on October 1st in Catalonia. We adhere to “the country stoppage” called for tomorrow 3rd October and the center will remain closed.

Leer más

Un recorregut amb conversa

23 de July, 2017

Aquest cap de setmana, al Gaudí Exhibition Center, hem començat les visites guiades. Seran tots els caps de setmana en tres idiomes: dissabte a les 12:00h en castellà, a les 16;00 en anglès i diumenge a les 12:00 en català i a les 16:00 en anglès.

Leer más

Dia de records

10 de June, 2017

Avui fa noranta-un anys que Antoní Gaudí s’acomiadà de la ciutat de Barcelona, tres dies després de ser atropellat per un tramvia mentre travessava el carrer de les Corts Catalanes, quan es dirigia a fer la seva visita habitual a l’Església de Sant Felip Neri.

Leer más

El reflex de Gaudí

05 de June, 2017

Se sol dir que una obra d’art és com una fletxa, la paràbola de la qual estén els límits d’allò conegut i comprensible més enllà del seu temps. És llavors quan l’obra assoleix la seva magnitud i és que, avui dia, les construccions de Gaudí continuen bategant intensament.

Leer más

Cookies policy

We use own and third party cookies to improve our services and advertising based on your interests. If you continue browsing we understand you accept our use of cookies as described in our Legal Notice.

Cerrar