Home > Blog > The Gaudí Exhibition Center > Un recorregut amb conversa

Blog

Un recorregut amb conversa

23 de July, 2017

Pomes d’or mitològiques, dracs llegendaris, canelobres d’algues, maquetes invertides, rosetons de pinya… tot això i molt és, forma part de la meravellosa obra d’Antoni Gaudí. Com ja sabeu, el Gaudí Exhibition Center us convida a fer un recorregut que us permetrà descobrir tots aquests misteris i curiositats però… nos us agradaria que algú us expliqués aquesta història? Segur que l’obra de Gaudí us desperta una gran admiració però, a la vegada, no us genera certa intriga? No seria molt millor, per tant, poder-ne parlar amb algú? Establir un diàleg entorn del gran treball de l’arquitecte, en definitiva, preguntar tot allò que sempre heu volgut saber?

Aquest cap de setmana, doncs,  al Gaudí Exhibition Center, hem començat les visites guiades.  I a partir d’ara, seran tots els caps de setmana en tres idiomes: dissabte a les 12:00h en castellà, a les 16;00 en anglès i diumenge a les 12:00 en català i a les 16:00 en anglès.

Així doncs, no us ho penseu més i veniu a parlar de Gaudí!

 

 

0 comentarios

Deja tu comentario

Tu dirección de correo nunca será compartida. Los campos marcados con * son obligatorios.

Posts relacionados

Casa Vicens, un retorn als orígens

03 de December, 2017

L’emblemàtica Casa Vicens, que recentment ha obert les seves portes al públic per a ser visitada, va ser la primera obra modernista a càrrec de Gaudí, a la vegada que es convertia en el primer gran edifici d’influència andalusí amb tradició catalana.

Leer más

3rd October the center will remain closed

02 de October, 2017

The whole team of the Gaudí Exhibition Center wants to express our rejection and condemnation of the violence lived on October 1st in Catalonia. We adhere to “the country stoppage” called for tomorrow 3rd October and the center will remain closed.

Leer más

Veniu a conèixer “Gaudí entre vinyetes”

17 de July, 2017

Després d’haver format part del 35è Saló del Còmic de Barcelona, l’exposició Gaudí entre vinyetes es troba ara mateix a la sala d’exposicions temporals del Gaudí Exhibition Center. Si encara no heu tingut l’oportunitat de conèixer-la o si voleu repetir l’experiència que vau viure al Saló del Còmic, no dubteu en visitar-nos!

Leer más

Dia de records

10 de June, 2017

Avui fa noranta-un anys que Antoní Gaudí s’acomiadà de la ciutat de Barcelona, tres dies després de ser atropellat per un tramvia mentre travessava el carrer de les Corts Catalanes, quan es dirigia a fer la seva visita habitual a l’Església de Sant Felip Neri.

Leer más

Cookies policy

We use own and third party cookies to improve our services and advertising based on your interests. If you continue browsing we understand you accept our use of cookies as described in our Legal Notice.

Cerrar