Home > Blog > The Gaudí Exhibition Center > Visita’ns a les fosques

Blog

Visita’ns a les fosques

14 de May, 2017

No us heu preguntat mai què passa durant la nit en un museu? Alguns diuen que les estàtues, els quadres i els objectes cobren vida. Us imagineu poder-hi entrar per veure-ho? El proper dissabte 20 de maig, la ciutat de Barcelona, junt amb 40 països d’arreu d’Europa, celebrarà la tretzena edició de la Nit dels Museus. Més d’una vuitantena de centres de Barcelona i dels voltants us obriran les seves portes perquè els visiteu sota la llum de la lluna.

Un any més, des de Gaudí Exhibition Center, ens sumem en aquesta artística festa nocturna amb la nostra exposició, Passejant amb Gaudí, on podreu conèixer la figura i l’obra d’Antoni Gaudí i gaudir d’una experiència de realitat virtual que us transportarà a l’interior de la Cripta de la Colònia Güell.

Des de l’interior del museu, tindreu unes vistes privilegiades de la Catedral i de la Plaça de la Seu il·luminades, mentre recorreu les sales i els passadissos que formen part de l’edifici de la Pia Almoina.

I encara més! Enguany, aquesta màgica nit us oferirà la possibilitat de participar en el sorteig d’un viatge a Londres. Així doncs, quan vingueu a visitar el museu no us oblideu d’omplir la butlleta per guanyar aquesta especial escapada.

Us recordem, també, que el 18 de maig se celebrarà el Dia internacional dels museus i que, en honor a aquesta jornada, podreu visitar el Gaudí Exhibition Center amb un descompte del 20%. Us hi esperem!

 

 

 

*Imatge: http://ajuntament.barcelona.cat

0 comentarios

Deja tu comentario

Tu dirección de correo nunca será compartida. Los campos marcados con * son obligatorios.

Posts relacionados

3rd October the center will remain closed

02 de October, 2017

The whole team of the Gaudí Exhibition Center wants to express our rejection and condemnation of the violence lived on October 1st in Catalonia. We adhere to “the country stoppage” called for tomorrow 3rd October and the center will remain closed.

Leer más

Un recorregut amb conversa

23 de July, 2017

Aquest cap de setmana, al Gaudí Exhibition Center, hem començat les visites guiades. Seran tots els caps de setmana en tres idiomes: dissabte a les 12:00h en castellà, a les 16;00 en anglès i diumenge a les 12:00 en català i a les 16:00 en anglès.

Leer más

Veniu a conèixer “Gaudí entre vinyetes”

17 de July, 2017

Després d’haver format part del 35è Saló del Còmic de Barcelona, l’exposició Gaudí entre vinyetes es troba ara mateix a la sala d’exposicions temporals del Gaudí Exhibition Center. Si encara no heu tingut l’oportunitat de conèixer-la o si voleu repetir l’experiència que vau viure al Saló del Còmic, no dubteu en visitar-nos!

Leer más

Dia de records

10 de June, 2017

Avui fa noranta-un anys que Antoní Gaudí s’acomiadà de la ciutat de Barcelona, tres dies després de ser atropellat per un tramvia mentre travessava el carrer de les Corts Catalanes, quan es dirigia a fer la seva visita habitual a l’Església de Sant Felip Neri.

Leer más

Cookies policy

We use own and third party cookies to improve our services and advertising based on your interests. If you continue browsing we understand you accept our use of cookies as described in our Legal Notice.

Cerrar