Home > Blog > The Gaudí Exhibition Center > Concurs d’Instagram al 35è Saló internacional del Còmic

Blog

Concurs d’Instagram al 35è Saló internacional del Còmic

29 de March, 2017

Barcelona està amenaçada per un boig científic que augmenta monuments i els transforma en monstres.

Crea el teu heroi i ajuda’ns a salvar la ciutat, Barcelona et necessita!!!!

Participa al nostre concurs d’Instagram en motiu del 35è Saló Internacional del Còmic, que se celebra de dijous a diumenge a Fira Barcelona Montjuïc.

Penja-ho a Instagram amb els tags #gaudilegend @gaudiexhibition. Els participants amb més likes tindran premis i entrades gratuïtes per visitar el nostre centre i la torre Bellesguard.

 

concurs-gaudilegend
0 comentarios

Deja tu comentario

Tu dirección de correo nunca será compartida. Los campos marcados con * son obligatorios.

Posts relacionados

3rd October the center will remain closed

02 de October, 2017

The whole team of the Gaudí Exhibition Center wants to express our rejection and condemnation of the violence lived on October 1st in Catalonia. We adhere to “the country stoppage” called for tomorrow 3rd October and the center will remain closed.

Leer más

Un recorregut amb conversa

23 de July, 2017

Aquest cap de setmana, al Gaudí Exhibition Center, hem començat les visites guiades. Seran tots els caps de setmana en tres idiomes: dissabte a les 12:00h en castellà, a les 16;00 en anglès i diumenge a les 12:00 en català i a les 16:00 en anglès.

Leer más

Veniu a conèixer “Gaudí entre vinyetes”

17 de July, 2017

Després d’haver format part del 35è Saló del Còmic de Barcelona, l’exposició Gaudí entre vinyetes es troba ara mateix a la sala d’exposicions temporals del Gaudí Exhibition Center. Si encara no heu tingut l’oportunitat de conèixer-la o si voleu repetir l’experiència que vau viure al Saló del Còmic, no dubteu en visitar-nos!

Leer más

Dia de records

10 de June, 2017

Avui fa noranta-un anys que Antoní Gaudí s’acomiadà de la ciutat de Barcelona, tres dies després de ser atropellat per un tramvia mentre travessava el carrer de les Corts Catalanes, quan es dirigia a fer la seva visita habitual a l’Església de Sant Felip Neri.

Leer más

Cookies policy

We use own and third party cookies to improve our services and advertising based on your interests. If you continue browsing we understand you accept our use of cookies as described in our Legal Notice.

Cerrar