Home > Blog > The Gaudí Exhibition Center > Visita’ns a les fosques

Blog

Visita’ns a les fosques

imatge-nit-museus
14 de May, 2017

No us heu preguntat mai què passa durant la nit en un museu? Alguns diuen que les estàtues, els quadres i els objectes cobren vida. Us imagineu poder-hi entrar per veure-ho? El proper dissabte 20 de maig, la ciutat de Barcelona, junt amb 40 països d’arreu d’Europa, celebrarà la tretzena edició de la Nit dels Museus. Més d’una vuitantena de centres de Barcelona i dels voltants us obriran les seves portes perquè els visiteu sota la llum de la lluna.

Un any més, des de Gaudí Exhibition Center, ens sumem en aquesta artística festa nocturna amb la nostra exposició, Passejant amb Gaudí, on podreu conèixer la figura i l’obra d’Antoni Gaudí i gaudir d’una experiència de realitat virtual que us transportarà a l’interior de la Cripta de la Colònia Güell.

Des de l’interior del museu, tindreu unes vistes privilegiades de la Catedral i de la Plaça de la Seu il·luminades, mentre recorreu les sales i els passadissos que formen part de l’edifici de la Pia Almoina.

I encara més! Enguany, aquesta màgica nit us oferirà la possibilitat de participar en el sorteig d’un viatge a Londres. Així doncs, quan vingueu a visitar el museu no us oblideu d’omplir la butlleta per guanyar aquesta especial escapada.

Us recordem, també, que el 18 de maig se celebrarà el Dia internacional dels museus i que, en honor a aquesta jornada, podreu visitar el Gaudí Exhibition Center amb un descompte del 20%. Us hi esperem!

 

 

 

*Imatge: http://ajuntament.barcelona.cat

0 comments

Leave your comment

Your email address will not be shared. The fields with the icon * are required.

Related posts

Dia de records

10 de June, 2017

Avui fa noranta-un anys que Antoní Gaudí s’acomiadà de la ciutat de Barcelona, tres dies després de ser atropellat per un tramvia mentre travessava el carrer de les Corts Catalanes, quan es dirigia a fer la seva visita habitual a l’Església de Sant Felip Neri.

Read more

El reflex de Gaudí

05 de June, 2017

Se sol dir que una obra d’art és com una fletxa, la paràbola de la qual estén els límits d’allò conegut i comprensible més enllà del seu temps. És llavors quan l’obra assoleix la seva magnitud i és que, avui dia, les construccions de Gaudí continuen bategant intensament.

Read more

Ergonomia i reciclatge

07 de May, 2017

En l’obra de Gaudí, la màgia s’estén des de les peces més petites fins a les columnes més majestuoses. Les flors grogues que adornaven el jardí de la Casa Vicens, van quedar estampades en rajoles de ceràmica, els vitralls de la Catedral de Mallorca van decidir brillar més que mai gràcies a la tècnica de la tricomia i les xemeneies de la Casa Batlló, es van cobrir de milers de bocins de trencadís. Tanmateix, aquesta màgia no només la trobem en els seus edificis, sinó que també forma part d’un ampli mobiliari dissenyat pel mateix arquitecte.

Read more

El Sant Jordi de Gaudí

20 de April, 2017

Gaudí, de la mateixa manera que els seus companys renaixentistes, demostrà sempre un gran interès per la llegenda medieval i, sobretot, per un personatge en concret: Sant Jordi. Només cal que deixem volar la nostra imaginació per tal de reviure aquesta important història que, cada 23 d’abril, ens recorda les nostres arrels.

Us convidem, doncs, en aquest Sant Jordi, al Gaudí Exhibition Center, on gaudireu d’un descompte de dos euros i, per descomptat, tots els Jordis i Jordines hi entraran gratuïtament!

Read more

Cookies policy

We use own and third party cookies to improve our services and advertising based on your interests. If you continue browsing we understand you accept our use of cookies as described in our Legal Notice.

Close