Home > Blog > The Gaudí Exhibition Center > Concurs d’Instagram al 35è Saló internacional del Còmic

Blog

Concurs d’Instagram al 35è Saló internacional del Còmic

GaudíLegends
29 de March, 2017

Barcelona està amenaçada per un boig científic que augmenta monuments i els transforma en monstres.

Crea el teu heroi i ajuda’ns a salvar la ciutat, Barcelona et necessita!!!!

Participa al nostre concurs d’Instagram en motiu del 35è Saló Internacional del Còmic, que se celebra de dijous a diumenge a Fira Barcelona Montjuïc.

Penja-ho a Instagram amb els tags #gaudilegend @gaudiexhibition. Els participants amb més likes tindran premis i entrades gratuïtes per visitar el nostre centre i la torre Bellesguard.

 

concurs-gaudilegend
0 comments

Leave your comment

Your email address will not be shared. The fields with the icon * are required.

Related posts

Dia de records

10 de June, 2017

Avui fa noranta-un anys que Antoní Gaudí s’acomiadà de la ciutat de Barcelona, tres dies després de ser atropellat per un tramvia mentre travessava el carrer de les Corts Catalanes, quan es dirigia a fer la seva visita habitual a l’Església de Sant Felip Neri.

Read more

El reflex de Gaudí

05 de June, 2017

Se sol dir que una obra d’art és com una fletxa, la paràbola de la qual estén els límits d’allò conegut i comprensible més enllà del seu temps. És llavors quan l’obra assoleix la seva magnitud i és que, avui dia, les construccions de Gaudí continuen bategant intensament.

Read more

Visita’ns a les fosques

14 de May, 2017

Des de Gaudí Exhibition Center, ens sumem en aquesta artística festa nocturna amb la nostra exposició, Passejant amb Gaudí. Us recordem, també, que el 18 de maig se celebrarà el Dia internacional dels museus i que, en honor a aquesta jornada, podreu visitar el Gaudí Exhibition Center amb un descompte del 20%. Us hi esperem!

Read more

Ergonomia i reciclatge

07 de May, 2017

En l’obra de Gaudí, la màgia s’estén des de les peces més petites fins a les columnes més majestuoses. Les flors grogues que adornaven el jardí de la Casa Vicens, van quedar estampades en rajoles de ceràmica, els vitralls de la Catedral de Mallorca van decidir brillar més que mai gràcies a la tècnica de la tricomia i les xemeneies de la Casa Batlló, es van cobrir de milers de bocins de trencadís. Tanmateix, aquesta màgia no només la trobem en els seus edificis, sinó que també forma part d’un ampli mobiliari dissenyat pel mateix arquitecte.

Read more

Cookies policy

We use own and third party cookies to improve our services and advertising based on your interests. If you continue browsing we understand you accept our use of cookies as described in our Legal Notice.

Close